Energielabel Bedrijfspand

Vergelijk gratis & vrijblijvend meerdere aanbieders

Waarom Energielabeloffertes.nl?
100% gratis en vrijblijvend
Gecertificeerd & Betrouwbaar
Ontvang tot direct een offerte

Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar info@energielabeloffertes.nl

Hoe het werkt:

1. Vul uw gegevens in

2. Ontvang direct een offerte per e-mail

3. Zet de opdracht uit en wij doen de rest!

Waarom u een energielabel voor uw bedrijfspand nodig heeft

Sinds 2015 is het ook voor bedrijfspanden verplicht om een energielabel te hebben bij de verkoop, verhuur en oplevering. Daarnaast verplichten sommige banken het overhandigen van een energielabel bij een rentewijziging op een bedrijfslening. Bij het niet overhandigen van het energielabel voor bedrijfspand kunt u een boete krijgen die kan oplopen tot €20.250,00. Dit wordt gecontroleerd door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT).

Welke bedrijfspanden hebben een energielabel nodig?

Er zijn een aantal uitzonderingen voor de energielabel verplichting. U heeft geen energielabel nodig in de volgende gevallen:

  • Panden kleiner dan 50 vierkante meter
  • Religieuze gebouwen
  • Monumenten
  • Onverwarmde loodsen/opslagruimtes

Wat doet Energielabeloffertes.nl?

Energielabeloffertes.nl brengt de vraag en het aanbod van energielabels voor bedrijfspanden bij elkaar. Dit doen wij door het offertetraject te optimaliseren waarbij er geen kosten in rekening worden gebracht bij de aanvrager.

Uitsluitend gecertificeerde energielabel bedrijven

Bedrijven die bij ons zijn aangesloten, werken volgens de BRL 9500-03. De BRL 9500-03 beschrijft de aanvullende eisen voor het certificaat voor adviesdiensten op het gebied van de energieprestatie van bestaande utiliteitsgebouwen. Deze beoordelingsrichtlijn is in het leven geroepen om de kwaliteit van energie-indexrapporten, energielabels en maatwerkadviezen te borgen.

Daarnaast hebben alle aangesloten adviseurs een EPA-U opleiding gevolgd. Hiermee zijn zij bevoegd om de opgestelde energielabels te registreren op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) via EP-online.nl.

Wat zegt een energielabel over mijn bedrijfspand?

Het energielabel geeft aan hoe uw bedrijfspand presteert op het gebied van energiegebruik. De labelklasse loopt van A tot en met G, waarbij A het meest zuinig is. Ook vindt u op het energielabel een aantal energiebesparende maatregelen die u kunt toepassen om tot een beter energielabel te komen.
Landelijke dekking
De aangesloten bedrijven zitten door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u altijd offertes ontvangt voor ieder adres binnen de Nederlandse grenzen.

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen

Via het formulier op onze website kunt u eenvoudig en snel meerdere offertes aanvragen. Vul uw gegevens in en ontvang meerdere offertes binnen 24 uur!