Wat zijn energielabel bedrijven en waar heeft u die voor nodig? U leest het allemaal in de onderstaande blog. 

Energielabel bedrijven zijn bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het verzorgen van energielabels voor bedrijfspanden en woningen. Het energielabel is een verplicht papiertje wat de energieprestatie van een gebouw laat zien. Deze wordt meestal overhandigd aan een koper of huurder, maar soms ook aan de bank wanneer er een (nieuwe) hypotheek op het pand komt.

U bent als pandeigenaar verplicht om het energielabel te verzorgen. Doet u dit niet, dan riskeert u een boete. Deze kan oplopen tot € 20.250,00. Meer hierover leest u op de website van het RVO.

Energielabel bedrijven zoeken

Bent u op zoek naar energielabel bedrijven? Zoek dan niet verder want op Energielabeloffertes.nl kunt u een aanvraag indienen welke direct bij 3 gecertificeerde energielabel bedrijven terecht komt. Van hen ontvangt u doorgaans binnen één uur een prijsvoorstel per e-mail. De offertes zijn vrijblijvend en u bepaalt welke partij de opdracht mag uitvoeren.

Certificering

Voor het opstellen van energielabels voor bedrijfspanden is er een certificering nodig. Dit is de BRL 9500-03. Al onze partners werken volgens deze beoordelingsrichtlijn en hebben meerdere ervaren EPA-U en EPA-W adviseurs in dienst. Bij de aanmelding op ons platform zijn zij daarop gecontroleerd. Wanneer u een van de aangesloten partners kiest bent u verzekerd van kwaliteit.

Energielabel aanvragen

Als u heeft besloten om een energielabel op te laten stellen door een gecertificeerde instantie, is kwaliteit ontzettend belangrijk. Niet minder belangrijk is de prijs voor het vervaardigen van dit papiertje. Daarom is het handig dat u op ons vergelijkingsplatform met één aanvraag meerdere aanbieders kunt bereiken. U kiest hieruit de goedkoopste: van kwaliteit bent u gegarandeerd.

Een energielabel vraagt u aan voor een:

  • Kantoorpand
  • Winkelpand
  • Showroom
  • Cafetaria
  • Hotel
  • Restaurant

Ontvang gemakkelijk & snel meerdere offertes op Energielabeloffertes.nl